Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tisztelettel a bolygó és az emberek felé!

2012. 07. 05. 14:07:17
Tisztelettel a bolygó és az emberek felé!

Ismerd meg a GILDAN fenntarthatósági intézkedései hogyan védik a környezetet, támogatják az embereket és a körforgást!

 

MADE WITH RESPECT: GILDAN a legfontosabb szempontok tiszteletben tartásával készül: környezet, emberek és körforgás.

Megingathatatlan elkötelezettségünk szigorú, jövőbe mutató szabványok mellett a teljes globális működésünk során lehetővé teszi számunkra, hogy tisztelettel tegyük jobbá a ruházatot, a gyártási módszereinet és folyamatainkat, valamint munkavállalóinkat. 

Tisztelettel a KÖRNYEZET érdekében

A bolygó iránti odafigyelésünk, amint azt a múlbeli és jelenlegi GILDAN ESG-kezdeményezéseink is mutatják, megkülönböztet minket a többiektől. A fosszilis tüzelőanyag-fogyasztás és a szén-dioxid kibocsátás csökkentésétől, a vízfogyasztás kezeléséig és a szennyvíz megtisztításáig-hogy használat után biztonságosan visszatérhessen a természetbe - a GILDAN folyamatosan növeli ruházati gyártásának energiahatékonyságát. 

Tisztelettel a KÖRFORGÁS érdekében

Elkötelezettek vagyunk a felelős fogyasztási és termelési minták biztosítása mellett. Továbbá elkötelezettek vagyunk amellett, hogy jelentősen csökkentsük a bolygóra gyakorolt hatásunkat. Ebből kifolyólag a gyártás során keletkezett hulladékokat közvetlenül az ellátási láncunkon belül hasznosítjuk újra, valamint újrahasznosított poliésztert és kiválü minőségű, fenntarthatóan termszetett anyagokat is használunk. 

Tisztelettel a MUNKAVÁLLALÓK felé

GILDAN-nél az emberi jogok, az etikus munka és az inkluzivités a prioritások. Legyen szó a tisztességes bérek biztosításáról, a munkavállalók képességeinek  fejlesztéséről, a továbbtanulásról, a magasabb életszínvonal biztosításáról, az ingyenes orvosi ellátás biztosításáról gyártási dolgozóink számára, valamint a biztonságos és egészséges munkakörnyezet fenntartásáról. Tudjuk, hogy vállaltunk sikeréhez elengedhetetlen a méltósággal támogatni munkavállalóinkat. 

Tisztelettel a KÖZÖSSÉGEK felé

Meggyőződésünk, hogy létfontosságú a pozitív közösségek megteremtése és támogatása minden olyan országban, ahol működünk. A fiatalok oktatása és a szociális programok megerősítése, valamint az inspiráló és kapcsolatteremtő munkavállalói programok mellett a GILDAN büszke arra, hogy folyamatosan erősíti és növeli a támogatási ökoszisztémáját.

Tisztelettel az ÁTLÁTHATÓSÁG érdekében

Az őszinteség és a tulajdon két érték GILDAN üzleti modelljének középpontjában. A gyártásunk folyamatainak ismertsége ritka iparágunkban. Nemcsak arra ösztönözheti az embereket, hogy másképp gondolkodjanak arról, mit viselnek, de hozzájárulhat az ellátási lánc átláthatóságáról szóló globális párbeszédhez is.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír